13 kostholdstips for karneval

Carnival, Carnival, Carnival - den femte sesongen holder hvert år tilbake til Tyskland. For dør-harde tuller er det et høydepunkt i året - også når det gjelder mat og drikke: kjøttboller og Currywurst, søtsaker og Fettgebackenes, øl og snaps. Inntil karnevalsjakk faller til sengs med følelsesfølelser og mild kvalme.

Hold deg i stemningen under karnevalet

Karnevalet kan være bra for sinnet, men han gjør kroppen mindre godt: For å starte frites med mayo, kanskje en kjøttkule og deretter noen smultringer. For å gjøre det lettere å glide, en øl og bedre snaps for bedre fordøyelse - Skål! Med en doughnut, seks glass øl, to glass limonade, to snaps, en kjøttballsrulle og karrywurst med frites (totalt 2207 kilokalorier), er det gjennomsnittlige energibehovet til en voksen allerede dekket - ikke rart at mange Elferratsuniformer ikke kan lukkes! Når idioten endelig kommer inn i sengen om kvelden, har kroppen mye å håndtere.

Slik går du gjennom de dumme dagene

Hva mener vi med vår organisme? Han burde likevel holde seg frisk og passe inn i alderdom, slik at vi fortsatt kan lykkes og fargerike costumed delta i trengsel og stress i Jecken.

 • Drikk mye: Mange mineralrike mineralvann og mindre alkohol holder oss i vårt rette sinn. Derfor, etter hvert glass alkohol, bør et glass mineralvann være full. Dette reduserer mengden alkohol som forbrukes. Som alkohol øker urinutgangen, mister kroppen væske og mineraler. Et vann som er rik på mineraler, spesielt natrium, forbedrer væskebalansen i kroppen, forhindrer dehydrering og etterfyller de tapte elektrolyttene. Et triks som forresten ikke bare er gyldig for karneval.
 • Ha en god frokost: Med en god frokost gir vi kroppen en god base for å avslutte dagen. Hele hvetebrød med en solid men mager topping, frukt eller rå mat, ferskpresset appelsinjuice og cottage cheese eller yoghurt gjør deg glad, full og gir mange vitaminer og mineraler. Med en slik start på dagen må man ha mindre bekymring når de ødelegger skjeer og pommes frites - konsekvensene av matssyndene holdes til et minimum.
 • Kaloribevisst for festen: Hvis du har en fest hjemme, kan du tilby mager matvarer som kyllingbryst eller kalkun i stedet for kjøttboller. Den klassiske potetsalaten drukner ofte i majones og bør gi plass til en fersk fargerik salat eller være forberedt med færre kaloriholdige dressinger. Fisk er en sunn og fettrik anrikning for buffeen; Fruktsalat eller røde gryn er ideelle desserter.

Så du bøyer til bakrus

Vet du det? På morgenen etter karnevalet, hver stråle av lys og enhver lyd gjør vondt, halsen virker tørr og alene ved tanken på mat blir ganske annerledes igjen. Kaffe og litt aspirin bør da bidra til å utvise katten og bli egnet til neste runde. For du er en del av boisterous karnevalsaktiviteter alkohol? Deretter vil følgende tips hjelpe deg:

 • Selv om det ikke bidrar til den smale linjen, hjelper den mot katten: Et fettig næringsgrunnlag, f.eks. B. svinekjøtt, fett schnitzel eller pommes frites. Fordi fett hindrer at alkohol kommer inn i blodet.
 • Drikk et stort glass natriumrikt mineralvann etter hver alkoholholdig drikke: du drikker mindre alkohol helt, væskebalansen forbedres og kroppen tørker ikke ut.
 • Vokt dere for alkoholholdige blandede drinker! Deres søte smak overcooks deres alkoholinnhold (omtrent fem til seks prosent) - derfor er de lett undervurdert og urimelig nytes.
 • Ikke bytt mellom ulike typer alkoholholdige drikker.
 • Spis alltid salte snacks. De gir kroppen mineraler som det mister når de drikker.
 • Mellom "ta pusten". Dermed kompenseres mangelen på oksygen av fuselages og tilhørende stoffer.
 • Ved sengetid, ta 1-2 magnesium brusende tabletter - dette vil bidra til å forhindre hodepine.
 • Neste dag hjelper en solid frokost med rollmops, sur agurk og en sterk bouillon, som gir kroppen mange mineraler, spesielt salt.
 • Noen sverger på bakrus symptomer på homøopatisk middel Nux vomica.
 • Og hvis katten og karnevalet endelig er over i år, kan en fruktedag for den slanke linjen ikke skade
Del med venner

Legg igjen din kommentar