Kamena bušilica: čiste rupe u FSZ pločice

Pregradnja ekstremno tvrdih materijala kao što su porculan, predstavljaju posebne izazove kada je u pitanju bušenje rupa. Ovdje se koriste posebne bušilice. Saznajte više o porculanskim proizvodima od kamena ovdje.

Tvrdoća porculanske pločice je potrebna posebna svrdla

  • to je jako teško, čak i teže nego dijamant
  • to je gotovo u potpunosti gustu sinterirani površine
  • to je obično u pločice ili lima oblik

Sve to ga čini vrlo teško dobiti čistu rupu u porculanske pločice ili za bušenje ploča. Potrebne su posebno zaštićene bušilice s posebnom geometrijom bušenja i dijamantnim obrezivanjem.

Čak i tada je to još uvijek uznemiruje izbušiti rupu u porculanske pločice - u nekim slučajevima često može potrajati sat po prosječnoj pločica. Važno je koristiti bušilice koje ne zahtijevaju hlađenje ako je moguće.

Prilikom bušenja, mehanizam čekića ne smije se uključiti, a bušenje se mora provesti bez pritiska. Bušenje je uvijek dopušteno pri maloj brzini. U svim drugim slučajevima, pločica bi skočila.

Takve vježbe se mogu naći u dobro opskrbljena alat trgovinama ili hardvera trgovinama - čak i na marcrist.de takav bušenje skup visoko otporan na toplinu se nudi - cijena jednog Bohrsatz obično nisu jako visoka, oko 15 do 20 eura za većinu seta, ali razlika u kvaliteti često su ogromni.

To se često može vidjeti samo tijekom bušenja. Visoka tvrdoća porculanskog kamena, što je zapravo prednost, naravno je nepovoljna za bušenje.

Kako uštedjeti troškove

Kupnja drill set je više o kvaliteti od spremanja što je više moguće novca. Osim toga, većina setova je relativno blizu u pogledu cijene.

Savjeti i trikoviPreuzmite komad maskiranja trake na mjestu bušenja dok bušite - onda se nećete lako skliznuti.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar