Lynbeskyttelse i eneboliger

Ytre lynvern

å feste lynavleder effekt, bør det omfatter ikke bare det høyeste punktet av huset, men også noen teknologi som en parabolantenne eller en photovoltaic system. Spesielt med en investering i denne høyden bør du få maksimal fordel.

Intern lynvern

I noen tilfeller er ekstern lynbeskyttelse ikke tilstrekkelig til å sikre sikkerhet. Lynnedslag i nærheten av hjemmet ditt kan overføres til huset ditt via de underjordiske ledningene, og ødelegger følsom teknologi som TV eller datamaskiner. På den annen side er det en overspenningsbeskyttelse som består av flere sikringer på fordelere og stikkontakter.

Dette systemet inkluderer tre nivåer av beskyttelse; Grov, middels og fin beskyttelse, for å være forberedt på enhver type overspenning. Kostnaden for en normal, intern lynbeskyttelse er ca 1000 euro, og denne prisen varierer med størrelsen på huset.

Når må jeg ha lynbeskyttelse?

Lynledere er kun påkrevd i en høyde på mer enn 20 meter, noe som betyr at du ikke er berørt som eieren av en frittliggende hus. Men når du forsikrer hjemmet ditt, bør du forsikre deg om at forsikringsselskapet krever lynbeskyttelse hvis det oppstår skade i tilfelle en innvirkning.

Til tross for gitt voluntaritet anbefales alltid lynbeskyttelse, da det ikke bare forhindrer skade på eiendom, men kan også redde liv. Men hvis du gjør investeringen, bør du ikke gjøre halv tiltak: Ta ut og inne i lynbeskyttelse for å være på den sikre siden.

Tips og triksKompilere prisene på ulike tilbydere. Akkurat fordi prisene på lynledere kan variere sterkt og installasjonen også tar arbeidstid, kan du enkelt spare kostnader ved å sammenligne.

Del med venner

Legg igjen din kommentar