Hvilken farge er for å male et trehus er bygget

For streiken for å beskytte et trehus så lenge som mulig og attraktivt, velge riktig farge er viktig. I interiøret spiller spesielt helseaspekter en rolle. Utenfor må trærne beskyttes mot flere farer. I tillegg til den tekniske vedlikeholdsfunksjonen, bør fargen selvsagt føre til et attraktivt utseende.

ugjennomsiktig eller gjennomsiktig

Ved maling trevirke i et trehus, første målet for maling og for å komme malinger, lakker, fernisser eller oljer aktuelle bestemt. I tillegg til ytre eller indre lag og hybriden av et uferdig takstativ, oppstår spørsmålet om forskjellen mellom lakk og glasur.

Glasuret er en ugjennomtrengelig farge, som avslører naturens naturlige korn og teksturer. En lignende funksjon har oljer. Glasur kan påvirke fargetoner og lysstyrken eller mørket i veden gjennom inkorporeringen av fargepigmenter. De kan ikke helt misfarges.

Maling brukes til maling av bjelker og treflater som skal gi en helt ny "hud". De danner i henhold til deres fargetone et ugjennomsiktig belegg under maling og kan også lette mørkere starttoner, for eksempel når bleking av trebjelker. understreke

utenfor når taket eller fasaden for et trehus blir malt, glasur eller maling Niederschlagseinfeuchtung, potensiell insektangrep, UV-lys og sopp så som støpeformer må forhindres. Det ytre lag kan løsningsmiddelbaserte ferniss og lakk:

  • Alkydharzlackfarben dispersjon lakk og glasurer med

malinger Holzbläueschutz inneholde giftige biocider. De må bare brukes i minst mulig grad for treslag i nød. Ikke-termisk behandlet gran, furu, lerk og gran trenger beskyttelse. Som et alternativ til
børsting av de ytre trebjelkene, kan blåttutviklingen også tillates ubelagt, noe som danner en beskyttende patina på grunn av forvitring. understreke

indre For å understreke et trehus innvendig, anbefale neste lakk basert på linolje løsningsmiddel-frie vannbaserte malinger. For å opprettholde det behagelige inneklimaet og helsen til treet, bør produkter med dampgjennomtrengelighet brukes.

Tips og triks I spørsmålet om hvor ofte et trehus skal slettes, er meninger forskjellig. Vi anbefaler at du som tidsmål legger ett lag hver sjette til åtte år.
Del med venner

Legg igjen din kommentar